Slow Book Festival, Schaarbeek

De Nederlandstalige Bibliotheek en de Dienst Nederlandse Cultuur nodigen u graag uit op de eerste editie van het ‘Slow Book Festival’. Het concept: we nodigen 4 topauteurs van de Nederlandstalige literatuur uit en brengen hen in contact met hun lezers. Peter Terrin (Monte Carlo), Griet Op De Beeck (Kom hier dat ik U kus), Luc De Vos (Paddenkopland) en Jeroen Theunissen (Onschuld) zijn onze gastauteurs van de avond. We zetten hen aan tafel, telkens met 12 lezers. Gedurende een uurtje gaan ze met elkaar in gesprek.
Achteraf is er tijd voor een hapje, een drankje, een gesprek met de andere auteurs,…

Inschrijven voor dit festival is noodzakelijk. De toegang bedraagt € 20, en voor dat bedrag krijgt u het door u
gekozen boek, de toegang tot het festival zelf en een hapje en een drankje aangeboden. Reserveren kan bij de Nederlandstalige Bibliotheek, Lambermontlaan 224, 1030 Schaarbeek via 02 245 32 90 of schaarbeek@bibliotheek.be. Vermeld duidelijk voor welke auteur u kiest. Per auteur kunnen maximum 12 deelnemers inschrijven…snel zijn is de boodschap. De reservatie is pas definitief wanneer u het boek komt ophalen en de contante betaling verricht. Dit kan aan de balie van de bib tijdens de gewone openingsuren (maandag, woensdag en vrijdag van 12u tot 19u, dinsdag en donderdag van 12u tot 16u en zaterdag van 10u tot 13u).

hilke_slow_book

Foto : Hilke Gryseels

_

Tekst : Nadine Christiaens

Dit artikel wordt gepubliceerd met de vriendelijke autorisatie van het gemeenschapscentrum De Kriekelaar (Thuis in Schaerbeek)

Leave a Reply