Kandidaat boogschutters gezocht

Het festival ‘Alles es Just!’ (3, 4 & 5.10) voorziet opnieuw tal van activiteiten rond het Schaarbeekse erfgoed. Dit jaar staat de schuttersgilde Sint-Sebastiaan centraal (gesticht in 1598!). Op zondagnamiddag 5 oktober organiseren we in het Josaphatpark een wedstrijd staande wip, toegankelijk voor zij die de initiatielessen volgden in september. Elke donderdagavond, van 17 tot 20 uur kan je vrij komen oefenen in het Josaphatpark, onder de deskundige begeleiding van Leo, hoofdman van de gilde. Je kunt je hiervoor inschrijven op het adres info@allesesjust.be of telefonisch op het nummer 0497/ 28 46 53.

_alles_es_just

Pour sa deuxième édition, le festival ‘Alles es Just!’ (3, 4 & 5 octobre) présente la Gilde des Archers de Saint-Sébastien (société fondée en 1598 !). Le dimanche 5 octobre, nous organisons un concours de tir à l’oiseau au parc Josaphat, accessible à ceux qui auront suivi au préalable des cours d’initiation. Chaque jeudi soir de septembre, de 17 à 20h, vous pouvez venir vous exercer gratuitement au parc Josaphat, sous la conduite experte de Leo, hoofdman de la gilde. Inscrivez-vous à l’adresse info@allesesjust.be ou au numéro 0497/ 28 46 53.

Leave a Reply